Onze partners

3Part

Managementadviesbureau, met als specialisatie kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Gevestigd in Noord-Scharwoude, net boven Alkmaar. 3Part is met name actief in de bouw en civiele techniek.
www.3part.nl

Ewijk Consultancy

Adviesbureau op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheiden en milieu. Ewijk Consultants is gevestigd in Klundert (westelijk Brabant). Ewijk Consultants is sterk georiƫnteerd op de sectoren metaal, industrie en sloop (inclusief asbest).
www.ewijkweb.nl

Omnikeur

Omnikeur is een keuringsbedrijf, dat zich richt op de keuring van arbeidsmiddelen. Het bedrijf is aangesloten bij I-keur en is CCV-erkend keuringsbedrijf voor de inspectie van kleine blusmiddelen.
www.omnikeur.nl

Rodenburg & Van der Hoeven VOF

Rodenburg & Van der Hoeven VOF is een adviesbureau, dat is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem.
www.rvdh.nl

MSO Bedrijfsservices

MSO Bedrijfsservices is een jong adviesbureau, dat is gespecialiseerd in advisering van bedrijven op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Het bedrijf is gevestigd in Rozenburg (Zuid-Holland) en heeft met name klanten in de sectoren metaal en wegenbouw.
www.mso-bedrijfsservices.nl

Witsenboer Advies

Witsenboer Advies is gevestigd in de stad Groningen en richt zich met name op de drie noordelijke provincies. Het bedrijf heeft twee kernactiviteiten: begeleiding van bedrijven op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu en de ondersteuning van subsidie-aanvragen door bedrijven.
www.witsenboeradvies.nl

HN Kuiper Advies

HN Kuiper Advies is gevestigd in de stad Groningen en houdt zich bezig met advisering van bedrijven op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.
www.hnkuiperadvies.nl